Energimagasinet Erantis

Energimesse i Århus

Skrevet d.

Solceller på Energimessen i ÅrhusFor de østjyder som overvejer solceller, energibesparelser eller varmepumper, er der i de første dage af efterårsferien mulighed for at se mange forskellige muligheder i Viby, i det sydlige Århus.

Energimessen i Viby kalder sig intet mindre end Danmarks Største Energimesse. Uanset hvordan man måler det, er der gode muligheder for at møde et bredt udvalg af virksomheder i energibranchen og bygningsbranchen. Blandt de ca. 50 virksomheder, som har stand på messen er der adskillige virksomheder, som tilbyder solceller, en række med varmesystemer, virksomheder som tilbyder isolerende energivinduer og andre byggematerialer til energivenlige huse.

Arrangør af messen er XL Byg Åby Tømmer og holdes i:

Viby Hallerne
Skanderborgvej 224
8260 Viby J.

Energimessen er åben:

Lørdag d. 13. og søndag d. 14. oktober

Begge dage er der åbent fra kl. 10.00 – 16.00

 

Andre artiker med samme emne:

  1. Verdens største messe om solceller

Kommentarer er slået fra.