Energimagasinet Erantis

Energimagasinet under etablering

Skrevet d.

Energimagasinet skriver om vedvarende energi – især af den type, som alle mennesker har mulighed for at bruge.

For private huse er nogle af de bedste bud på energi brugen af varmepumper og solceller, som alene eller i kombination giver gode muligheder for at nedsætte CO2-belastningen. De kan installeres i de fleste parcelhuse og varmepumper kan fås til en pris, som gør dem konkurrencedygtige til produktion af varme. Prisen på solceller er stadigt faldende men er dog stadig mere realistisk. Ikke mindst takket være Nettomålerordningen og andre ordninger, som fremmer brugen af dem.

Bemærk, at Energimagasinet er under udvikling. Vend evt. tilbage senere, når siden er mere færdig og udbygget

 

No related posts.

Skriv en kommentar