Energimagasinet Erantis

Håndværkerfradraget er forlænget

Skrevet d.

Fradrag for etablering af blandt andet solceller og solfangere foretaget i 2011 kan stadig fratrækkes, selv om regningen først blev betalt i starten af 2012. Det har Skatteministeren Thor Möger Pedersen besluttet efter, at række instanser forud havde gjort opmærksom på de problemer den skarpe deadline 1. januar kunne give for folk, som har brugt håndværkerfradraget.

Håndværkerfradag, som også går under navnet BoligJob-ordning og Servicefradag,  blev allerede i 2011 forlænget, så det også kan benyttes i 2012. Dermed er det muligt i hele 2012 at bruge såvel Nettomålerordning som Håndværkerfradrag i forbindelse med etablering af solcelleanlæg og en række andre energiforbedringer af boligen.

Der føres fortsatte forhandlinger om et energiforlig mellem Regeringen og Folketingets partier om en energiaftale, som rækker ind i det kommende år, og der er forventninger om, at der etableres nye ordninger som yderligere vil tilskynde private til at etablere vedvarende energianlæg og  forbedre energieffektiviteten af boligen.

No related posts.

Skriv en kommentar