Energimagasinet Erantis

Energifestival ved Skuespilhuset

Skrevet d.

Det er ved at være nogle år siden, at København havde en større miljø- og energifestival, som spredte sig over mange dele af byen. Men nu gøres forsøget igen – blot i mindre omfang.

Mindblowing Copenhagen er titlen på en festival for på Ofelia Beach ved Skuespilhuset i København, som løber af stabelen lørdag d. 14. og søndag d. 15. april. Festivalen er en slags folkelig opvarmning til den store energi-konference og energimesse EWEA i BellaCenter den efterfølgende mandag og tirsdag.

I løbet af weekender vil man ved Skuespilhuset blandt andet kunne opleve MGP-stjernerne Chestnut Avenue og De to Amigos samt Ida og Line fra X-faktor. Kåre og Emil fra tv-programmet Store Nørd er også blandt de optrædende i weekend, som sætter stor fokus på at give børn oplevelser med energi.

Både lørdag og søndag vil Frugtformidlingen drive en klimavenlig mad-workshop for børn, og for de heldige vil der endda også være mulighed for at se København fra kurven i en luftbalon.

Mindblowing Copenhagen er arrangeret af Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune Vækstforum Hovedstaden og Vindmølleindustrien.

Læs mere på www.mindblowingcopenhagen.dk

 

Andre artiker med samme emne:

  1. Verdens største messe om solceller
  2. Københavns højeste solcelleanlæg
  3. Energimesse i Århus
  4. Bæredygtig by ved Malmö
  5. God forretning i at installere 19 mill. kr på taget

Skriv en kommentar